Статии от 1кг

ПЕСТИ ВОДА

ПЕСТИ ВОДА

Тревна смеска Barenbrug WATER SAVER с технология Yellow Jacket Biostimulator®   Смес за тревни площи без напоителни системи, изложени на суша и високи температури.   Победи сушата с тревен килим, който не изисква често поливане.   От световния лидер в производството на тревни смески - Barenbrug - холандска семейна фирма с над 100-годишна история   СПЕЦИФИКАЦИИ Скорост на озеленяване -  бавна Важно - тревната смеска никне бавно - 3-4 седмици. Добре подготви терена, за да не...

СЯНКА И СЛЪНЦЕ – АНТИМЪХ

СЯНКА И СЛЪНЦЕ – АНТИМЪХ

Съставът на тази смеска позволява образуването на силно репрезентативен тревен килим, с деликатни и дребни стъбълца. Сортовете, използвани в тази смес са отгледани в специални палатки, които ограничават досъпа на светлина. Избрани са само тези растения, които най-добре понасят затъмнени условия, но едновременно много добре се справят и на пълно слънце (разбира се при подходящо поливане).

С технология Yellow Jacket Biostimulator® – специализирано покритие, предназначено да подобри растежа на тревните разсади в ранните етапи на тяхното развитие.

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

Презасяването при ниски температури е невъзможно с повечето тревни смеси. Със SOS® – напротив – може да се използва за презасяване при температури на почвата от 4°C. Спортните клубовете обикновено трябва да импровизират, за да могат да продължат да играят на подходящи терени. SOS® слага край на всичко това. Когато се използва по подходящо време, в края на зимата, SOS® осигурява високо качество на тревния килим.

ИГРА И СПОРТ

ИГРА И СПОРТ

RPR ® – Regenerating Perennial Ryegrass е първият многогодишен райграс със специфичната характеристика да се разпространява хоризонтално чрез обусловени столони. Тази характеристика прави RPR ® многократно по-силен от другите видове многогодишен райграс, като същевременно расте със същата скорост.
Резултатът е регенериращ многогодишен райграс с най-висока устойчивост на износване, който е идеален за използване в двора и на спортни игрища.

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

С иновативната тревна смес Resilient Blue® на Barenbrug можеш да се наслаждаваш на постоянно зелена и жизнена морава през цялата година.

Без значение от времето, независимо дали става дума за изгарящо лято или мразовита зима, Resilient Blue® процъфтява и оцелява.

Издържа интензивно използване от деца, домашни любимци и семейни дейности, като бързо се възстановява от всяко износване.

Тази еластична тревна смес е изключително устойчива на неблагоприятни метеорологични условия и се възстановява бързо, също така е по-малко податлива на болести.

С Resilient Blue® поддържането на зелена и здрава морава никога не е било по-лесно!

ПЕРФЕКТЕН МАГНЕЗИЙ 99

ПЕРФЕКТЕН МАГНЕЗИЙ 99

За старт и за по-късно подхранване с безопасен магнезий.

  • ПРЪВ
  • НАЙ-БЪРЗ
  • НАЙ-ЕФЕКТИВЕН

Разсяваш. Поливаш. И иглолистните и моравата стават наситено ЗЕЛЕНИ
Защо действа така бързо и ефективно?
Защото в него е използван т.нар. ВИСОКО УСВОИМ МАГНЕЗИЙ – МАГНЕЗИЙ 99.
Какво значение има това за растенията след зимния период?
След зимата растенията трябва да започнат периода на вегетация, затова се нуждаят освен от азот
също така от магнезий, фосфор, калий, калций.
През ранната пролет най-важни са магнезият и азотът – магнезият е ядрото на хлорофила – без него няма зелен цвят и фотосинтеза,. Магнезий 99 дава мощен старт на растежа и регенерацията.
Лятото магнезият поддържа растенията в добра кондиция, максимализира фотосинтезата, подтиква към растеж и сгъстяване.

ПЕРФЕКТЕН КАЛЦИЙ

ПЕРФЕКТЕН КАЛЦИЙ

За здрави клетъчни стени и здрави тъкани – листа, стъбла, цветове, стволове, корени… За иглолистни и широколистни храсти и дървета, за тревни площи, за цветя, зеленчуци, овощни дървета. За регулиране на рН на почвата. За подобряване на структурата на почвата

0
Няма добавени продукти.