Статии от Тревна смес

ПЕСТИ ВОДА

ПЕСТИ ВОДА

Тревна смеска Barenbrug WATER SAVER с технология Yellow Jacket Biostimulator®   Смес за тревни площи без напоителни системи, изложени на суша и високи температури.   Победи сушата с тревен килим, който не изисква често поливане.   От световния лидер в производството на тревни смески - Barenbrug - холандска семейна фирма с над 100-годишна история   СПЕЦИФИКАЦИИ Скорост на озеленяване -  бавна Важно - тревната смеска никне бавно - 3-4 седмици. Добре подготви терена, за да не...

СЯНКА И СЛЪНЦЕ – АНТИМЪХ

СЯНКА И СЛЪНЦЕ – АНТИМЪХ

Съставът на тази смеска позволява образуването на силно репрезентативен тревен килим, с деликатни и дребни стъбълца. Сортовете, използвани в тази смес са отгледани в специални палатки, които ограничават досъпа на светлина. Избрани са само тези растения, които най-добре понасят затъмнени условия, но едновременно много добре се справят и на пълно слънце (разбира се при подходящо поливане).

С технология Yellow Jacket Biostimulator® – специализирано покритие, предназначено да подобри растежа на тревните разсади в ранните етапи на тяхното развитие.

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

Презасяването при ниски температури е невъзможно с повечето тревни смеси. Със SOS® – напротив – може да се използва за презасяване при температури на почвата от 4°C. Спортните клубовете обикновено трябва да импровизират, за да могат да продължат да играят на подходящи терени. SOS® слага край на всичко това. Когато се използва по подходящо време, в края на зимата, SOS® осигурява високо качество на тревния килим.

ИГРА И СПОРТ

ИГРА И СПОРТ

RPR ® – Regenerating Perennial Ryegrass е първият многогодишен райграс със специфичната характеристика да се разпространява хоризонтално чрез обусловени столони. Тази характеристика прави RPR ® многократно по-силен от другите видове многогодишен райграс, като същевременно расте със същата скорост.
Резултатът е регенериращ многогодишен райграс с най-висока устойчивост на износване, който е идеален за използване в двора и на спортни игрища.

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

С иновативната тревна смес Resilient Blue® на Barenbrug можеш да се наслаждаваш на постоянно зелена и жизнена морава през цялата година.

Без значение от времето, независимо дали става дума за изгарящо лято или мразовита зима, Resilient Blue® процъфтява и оцелява.

Издържа интензивно използване от деца, домашни любимци и семейни дейности, като бързо се възстановява от всяко износване.

Тази еластична тревна смес е изключително устойчива на неблагоприятни метеорологични условия и се възстановява бързо, също така е по-малко податлива на болести.

С Resilient Blue® поддържането на зелена и здрава морава никога не е било по-лесно!

0
Няма добавени продукти.