Статии от Тревни площи

ПЕРФЕКТЕН рН-МЕТЪР

ПЕРФЕКТЕН рН-МЕТЪР

Растежът на растенията зависи от много фактори, сред които изключително важно е рН на почвата.
Всяко растение най-добре функционира в походящ, различен за различните сортове, диапазон на рН. Измери рН на почвата и създай по-добра среда за твоите растения.

ЕСЕНЕН КОМПЛЕКТ

ЕСЕНЕН КОМПЛЕКТ

Комплект от специално подбрани торове, който подготвя оптимално растенията за посрещане на суровия, зимен сезон - тревата, туите и другите иглолистни и широколистни храсти, овошките, розите и останалите цветни храсти!   КОМПЛЕКСНО НАТОРЯВАНЕ ЗА ОПТИМАЛНА ПОДГОТОВКА ЗА ЗИМАТА И ЗА ДОБЪР СТАРТ НАПРОЛЕТ!   Внимателно подбрани, чисти хранителни вещества под формата на специализирани торове за последно за сезона, есенно наторяване. За 100% подготвени за зимата растения и гаранция за добър...

ПЕСТИ ВОДА

ПЕСТИ ВОДА

Тревна смеска Barenbrug WATER SAVER с технология Yellow Jacket Biostimulator®   Смес за тревни площи без напоителни системи, изложени на суша и високи температури.   Победи сушата с тревен килим, който не изисква често поливане.   От световния лидер в производството на тревни смески - Barenbrug - холандска семейна фирма с над 100-годишна история   СПЕЦИФИКАЦИИ Скорост на озеленяване -  бавна Важно - тревната смеска никне бавно - 3-4 седмици. Добре подготви терена, за да не...

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ

Презасяването при ниски температури е невъзможно с повечето тревни смеси. Със SOS® – напротив – може да се използва за презасяване при температури на почвата от 4°C. Спортните клубовете обикновено трябва да импровизират, за да могат да продължат да играят на подходящи терени. SOS® слага край на всичко това. Когато се използва по подходящо време, в края на зимата, SOS® осигурява високо качество на тревния килим.

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

С иновативната тревна смес Resilient Blue® на Barenbrug можеш да се наслаждаваш на постоянно зелена и жизнена морава през цялата година.

Без значение от времето, независимо дали става дума за изгарящо лято или мразовита зима, Resilient Blue® процъфтява и оцелява.

Издържа интензивно използване от деца, домашни любимци и семейни дейности, като бързо се възстановява от всяко износване.

Тази еластична тревна смес е изключително устойчива на неблагоприятни метеорологични условия и се възстановява бързо, също така е по-малко податлива на болести.

С Resilient Blue® поддържането на зелена и здрава морава никога не е било по-лесно!

ПЕРФЕКТЕН МАГНЕЗИЙ 99

ПЕРФЕКТЕН МАГНЕЗИЙ 99

За старт и за по-късно подхранване с безопасен магнезий.

  • ПРЪВ
  • НАЙ-БЪРЗ
  • НАЙ-ЕФЕКТИВЕН

Разсяваш. Поливаш. И иглолистните и моравата стават наситено ЗЕЛЕНИ
Защо действа така бързо и ефективно?
Защото в него е използван т.нар. ВИСОКО УСВОИМ МАГНЕЗИЙ – МАГНЕЗИЙ 99.
Какво значение има това за растенията след зимния период?
След зимата растенията трябва да започнат периода на вегетация, затова се нуждаят освен от азот
също така от магнезий, фосфор, калий, калций.
През ранната пролет най-важни са магнезият и азотът – магнезият е ядрото на хлорофила – без него няма зелен цвят и фотосинтеза,. Магнезий 99 дава мощен старт на растежа и регенерацията.
Лятото магнезият поддържа растенията в добра кондиция, максимализира фотосинтезата, подтиква към растеж и сгъстяване.

ПЕРФЕКТЕН КАЛЦИЙ

ПЕРФЕКТЕН КАЛЦИЙ

За здрави клетъчни стени и здрави тъкани – листа, стъбла, цветове, стволове, корени… За иглолистни и широколистни храсти и дървета, за тревни площи, за цветя, зеленчуци, овощни дървета. За регулиране на рН на почвата. За подобряване на структурата на почвата

ПЕРФЕКТЕН СИЛИЦИЙ

ПЕРФЕКТЕН СИЛИЦИЙ

За живозелени, гъсти, свежи и здрави трева, туи, овошки и зеленчуци.

  • 100% натуралнен силиций от аморфна диатомична пръст Перма Гард
  • Натурална защита срещу гъбични инфекции и вредители
  • Осигурява оптимално използване на хранителните вещества в почвата, пази от суша и замръзване
  • Интензифицира фотосинтезата и кореновото хранене

Разтваряш във вода и пръскаш на воля.
Защо действа така бързо и ефективно?
Защото съдържа единствената усвоима за растенията форма на силиций – мономери и димери на ортосилициевата киселина. С натурален – растителен, чист произход, с оптимална концентрация.
Супер алкален – 9,5-11,5 рН на работния разтвор – ГЪБИЧНИТЕ ИНФЕКЦИИ НЯМАТ ШАНС.
Какво значение има това за растенията след зимния период?
След зимата растенията трябва да започнат периода на вегетация, затова се нуждаят  от азот, магнезий, фосфор, калий, калций. За да могат да ги усвоят правилно обаче, имат нужда от силиций. Силицият осигурява оптимално хранене на растенията.

0
Няма добавени продукти.