Привет Градинарке, Привет Градинарю

Радвам се, че си в Перфектната Градина.

Аз – Градинарката Анна, съм тук, за да ти помогна да се грижиш за растенията по най-добрия и безопасен за тях и теб начин.

Перфектната Градина се роди през 2019 година, с идеята да помага със съвети и информация, и да предлага продукти, които ще помогнат на Градинарите лесно, ефективно и безпроблемно да се грижат за своите растения.  Всеки тор в нашия магазин е съобразен с нуждите на растенията през различните сезони и с идеята да пазим нашите дворове – нашите малки оазиси - чисти и безопасни – както за нас, така и за нашите деца, внуци, близки, домашни любимци и също така цялата природа около нас.

Аз – Градинарката Анна се старая:

Чувствай се комфортно да ми пишеш във Viber / Whatsapp / Messenger / E-mail, когато имаш проблем с растенията в твоя двор или искаш да се погрижиш за тях възможно най-добре,  или просто се нуждаеш от помощ при избора на най-подходящите продукти.

Можеш да разчиташ на мен – ще използвам всичките си знания и опит, за да ти помогна да отгледаш красиви и здрави растения.

И нека дворът ти се превърне в истински оазис, а ти да чувстваш удовлетворението да имаш красиви и здрави растения, по които минувачите и съседите се заглеждат в захлас!