ТВОЯТ ОАЗИС НА СПОКОЙСТВИЕ И РЕЛАКС

БЕЗОПАСНИ

ЕФЕКТИВНИ

КОНЦЕНТРИРАНИ

Перфектна Градина е марка с грижа за безопасността в градината. Най-важната цел, която следваме, е нашите торове и препарати да не вредят дори в най-малка степен на децата, животните и природата, а едновременно с това да подпомагат околната среда и да ни осигуряват красиви и хармонично развити растения в нашата градина!

Перфектна Градина – торове за градина, които са БЕЗОПАСНИ, ЕФЕКТИВНИ И КОНЦЕНТРИРАНИ. Обогатяват земята, подхранват растенията и поддържат полезната микрофлора.

Занимаваме се с комплексно обслужване, професионално консултиране и осведомяване на всички любители на градините за ползите от използването на безопасни торове – такива, които не съдържат в състава си вредни за човека, природата и обкръжаващата среда вещества. Предлагаме иновативни продукти за градината с най-високо качество, базирани на нови технологии и фармацевтични стандарти. Нашата страст е градинарството, към което се чувстваме истински призвани.

Зад създаването на продуктите Перфектна Градина стои група забележителни специалисти от различни сфери: градинарство, биология и химия. Обичаме работата, свързана с растенията, грижите, торенето и проектирането. Перфектна Градина свързва натрупания опит и знания от лабораториите с практиката в градините и така се раждат нашите продукти и рецепти.

ТОРОВЕ, СЪЗДАДЕНИ С ЛЮБОВ
КЪМ ЗЕМЯТА И РАСТЕНИЯТА

Ние, екипът на Перфектна Градина, сме любители на зеленчуците, плодовете и билките. Това е наша страст и затова поставяме безопасността на нашите продукти на първо място. Гарантираме, че с нашите торове ти и твоите деца можете да берете и консумирате плодовете директно от дървото или храста, без страх. Благодарение на невероятните ефекти и ласкателните мнения на нашите клиенти, работата носи на всеки от нас удовлетворение и желание да задълбочим и споделим нашите знания.

Грижим се за правилните дози на съставките, така че растенията в твоята градина да са заситени. Благодарение на това имаме толкова висока ефективност в торенето и грижата за градинските растения.

Ние не правим компромис между качеството на нашите продукти и балансираната ценова политика. За нас стойността на продуктите се определя от чистотата на съставките – няма стойност в красивата опаковка и добрия маркетинг, ако торовете съдържат токсични пълнители или утилизират животински отпадъци и отпадъци от коминни филтри.

В нашия екип има и пенсиониран, изключителен биолог-химик, който е наясно с всичко за биохимията, почвата и торовете. Работил е в най-добрите научни институти в света и е автор на няколко химически изобретения. Той първи въвежда тор, който 100% предотвратява от покафеняване на иглолистните дървета и хлороза по растенията – нещо, което някога изглеждаше невъзможно. Този човек следи за това, в нашия магазин да няма отровни, токсични торове и такива с животински произход.

ИЗБРАНО ОТ НАШИЯ БЛОГ

Всичко, което трябва да получи Твоята копривка, за да е гъста, цветна и красива

Всичко, което трябва да получи Твоята копривка, за да е гъста, цветна и красива

Не е задължително копривката да е едногодишно растение – в тази статия ще разбереш какво трябва да направиш, за да радва очите ти години наред и да е гъста, цветна и красива. Приготвих за Теб един къс и детайлен наръчник, от който ще научиш всичко необходимо за отглеждането, подстригването, поливането, торенето и всичко друго, което трябва да знаеш, за да имаш наситено оцветени и спиращи дъха копривки.

66-те най-красиви сортове копривки за зимната градина и дома

66-те най-красиви сортове копривки за зимната градина и дома

Ако се чудиш по какъв начин да вкараш цвят и живот в дома си, търсиш с какви растения да обзаведеш зимната си градина, или просто искаш да създадеш една екстравагантна, запомняща се композиция, която да привлича внимание още от делeче – тази статия е за теб. Тук ще намериш 66 сорта копривки, подбрани от екипа на Перфектната Градина, с които ще превърнеш всяко пространство в омагьосан кът.

Как да върнеш блясъка на възрастните туи и как да оформиш тези, които никога не са били подрязвани?

Как да върнеш блясъка на възрастните туи и как да оформиш тези, които никога не са били подрязвани?

Ако имаш възрастни туи, които с годините са загубили блясъка си или искаш да озаптиш голями, занемарени туи – тази статия е за теб! Тук ще научиш как да подмладяваш редовноподрязвани, но вече стари туи и как значително да намалиш габаритите на тези, които никога не са били оформяни.

БЕЗОПАСНИ, ЕФЕКТИВНИ, КОНЦЕНТРИРАНИ ТОРОВЕ ЗА ТВОЯТА ГРАДИНА

Висша цел в Перфектна Градина е прилагането на безопасни за човека и цялата природа торове. Повторяме още веднъж – ГЛАВНАТА ЦЕЛ Е БЕЗОПАСНОСТТА на твоите деца, семейство, животните и природата.

Затова от Перфектна Градина можеш да закупиш само и единствено безопасни торове. За да си спокоен, че твоите деца, семейство и животни могат да се забавляват в красива градина, без химикали. Въведохме само такива торове, които по никакъв начин не тровят нито теб, нито околните, а едновременно с това са висококонцентрирани и ефективни.

С торовете Перфектна Градина правилно храниш почвата и растенията. Защото са висококонцентрирани, не съдържат нито токсични пълнители, нито отровни и канцерогенни пестициди.

Използваме знанията и практиката в сферата на селското стопанство, за да приготвим специални рецептури и уникални комбинации от полезни вещества в продуктите Перфектна Градина. За да може безопасно, ефективно и в съгласие с природата да храним почвата и растенията според техните нужди. Купувайки Перфектна Градина, получаваш безопасни и ефективни торове.

Торовете Перфектна Градина са компонирани от най-добрите, най-чисти суровини. Фармацевтичното качество на фосфора или калия позволява възможно най-висока концентрация, чистота и ефективност. Благодарение на това почвата получава чисти, напълно разтворими хранителни съставки, а не пълнители и токсини.

КАЧЕСТВОТО И КОНЦЕНТРАЦИЯТА
СА КЛЮЧЪТ КЪМ БЕЗОПАСНОСТТА И ЕФЕКТИВНОСТТА

Пълното пречистване на съставките, използвани за производството на торове, е скъпа и труднопостижима задача, но нашето здраве и безопасност го заслужават!

Голяма част от достъпните торове на пазара съдържат пестициди, токсични за здравето пълнители или отпадъци от кланици и месопреработвателни предприятия, както и утилизирани болни животни.

Помисли за това и се погрижи децата ти, твоите близки, котките, кучетата и зайчетата да играят и прекарват свободното си време в чист, безопасен и добре обгрижен двор.

Нека градината и двора бъдат безопасен оазис, където нямат влияние токсични за здравето торове и препарати!

Нека пазим неродените още деца и тичащите боси по тревата малчугани, които ядат зеленчуци и плодове от градината, а също и нашите любими домашни животни от маркетинговите похвати на фирмите, утилизиращи в торовете токсични отпадъци. Отровите попадат на нашата морава с помощта на продавачите, за които най-важна е печалбата и без никакви скрупули ще кажат и направят всичко, за да продадат това, което имат в асортимента. И най-вече заради тези, които си мислят, че щом нещо е в магазина, значи е сериозно изследвано и проверено и няма начин да има опасно въздействие.

Ако разгледаме 25кг тор за 40 или 50 лева, в който има токсични пълнители, неразтворими съставки, големи количества азот, ще се окаже, че полезните съставки в този тор са много по-скъпи отколкото торовете на Перфектна Градина. Например Перфектен PK е тор с фармацевтична чистота, без никакви пълнители и антислепващи агенти – само чисто, достъпно за растението вещество.

Трябва да имаме предвид и обедняването на почвата, до което води прилагането на торове с ниско съдържание на полезни вещества, предлагани от някои продавачи само, за да възтържествува икономията и ниската цена.

За нас от Перфектна Градина е най-важна безопасността, но и дълготрайната ефективност, радостта от красивата градина и двор, вкусните зеленчуци и плодове без химия и отровни азотани.

Цената и икономията са също важни, но не най-важни. Винаги трябва да смятаме веществото, което е достъпно за земята и растенията, а не цената на пълнителя. Предлагаме сезонни пакети на промоционални цени. Пред и следсезонни продажби.

ЗЕМЯТА – МАЙКА НА ВСИЧКИ РАСТЕНИЯ

Изследвали сме различни видове почви от различни градини и дворове. За съжаление над 86,4% от тези проби показват критично ниско ниво на хранителни вещества!

Земята е майка на всички растения и ако не се грижим за нея, то след известно време ще бъде така изтощена и податлива на болести и суша, че няма да може да изхрани растенията.

Очакваш прекрасна морава, чудесни иглолистни растения, великолепни цветя, вкусни и здрави плодове и зеленчуци, красиво оформени и здрави дървета и живи плетове… А чудил ли си се, дали Майката Земя е в състояние да ги изхрани, да им даде всичко, от което се нуждаят?

  • Как се грижим за жена, която иска да забременее?
  • Как се грижим за жена, когато е бременна?
  • Как се грижим за новородените бебета? А после за малките деца?
  • А как се грижиш за земята в Твоята градина или двор?

Ако се погрижиш за почвата – за нейният хумус, за биологичния ѝ живот, за доброто количество и пропорции на хранителните съставки – азот, фосфор, калий, магнезий, калций, сяра и т.н. – тя ще ти се отблагодари с прекрасни растения. Тогава ще бъде достатъчно, само да поливаш и да се радваш на красотата на градината и двора.

Ето защо Перфектна Градина предлага торове, от каквито се нуждаят почвата и растенията. Така, че Майката Земя да има най-добрите съставки и пропорции на хранителни вещества, без токсични пълнители.

СЪЗНАТЕЛНА КАМПАНИЯ

СТОП НА ОТРОВИТЕ В НАШИТЕ ДВОРОВЕ И ГРАДИНИ

Включи се кампанията и сподели със своите приятели, семейство, познати и съседи, за да пазим заедно нашата природа.

КАЗВАМЕ СТОП НА  КОМПРОМИСИТЕ С БЕЗОПАСНОСТТА И ЕФЕКТИВНОСТТА В НАШИТЕ ГРАДИНИ!

КАЗВАМЕ СТОП на замърсяването и тровенето на самите нас, нашите деца и околната среда.

КАЗВАМЕ СТОП на торовете ЕКО – БИО – ПСЕВДО ХУМУСИ, които под прикритието на цветни етикети, модерните постулати ЕКО, БИО И РЕГЛАМЕНТА (ЕО) № 1069/2009 на ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ и на СЪВЕТА НА ЕС от 21 октомври 2009 година, УТИЛИЗИРАТ В НАШИТЕ ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ отпадъци от кланици, мъртви животни и средства за борба с болести!!!

КАЗВАМЕ СТОП на торовете, съдържащи пестициди, които имат дори 100 дена карантинен период!!! Те тровят бременните жени, нашите деца, животни, нашето най-близко обкръжение, подпочвените води, предизвикват ракови заболявания, убиват пчелите….

КАЗВАМЕ СТОП на пестицидите, които в селското стопанство са забранени от ЕС, а продължават да са допуснати за употреба в частните градини и дворове.

КАЗВАМЕ СТОП на торовете с ниско съдържание на полезни вещества, например 3%-3%-2%, и високо съдържание на утилизирани пълнители, носители на тежки метали и токсини.

КАЗВАМЕ СТОП на продавачите, които прикриват състава и с помощта на цветни етикети и опаковки ни продават торове с високо съдържание на азот, вместо фосфор и калий, с което деградират почвата в нашата градина.

КАЗВАМЕ СТОП на торовете, съставени от вещества, които ще са активни чак след 30-50 години!!!

КАЗВАМЕ СТОП на оборската тор от животни, хранени със соя, ГМО паши и лекувани с антибиотици, хормони и други вредни вещества!!!

СЪЗНАТЕЛНА КАМПАНИЯ

“СТОП НА ОТРОВИТЕ В НАШИТЕ ДВОРОВЕ”

КОНСУЛТАЦИЯ

Наша група от специалисти ЕНТУСИАСТИ те подкрепят на всяка крачка. Ако се нуждаеш от помощ, информация, препоръки, или ако не можеш да намериш информация по въпросът, който те интересува – пиши ни на e-mail, задай въпросите си, изпрати снимка на градината/двора и растенията си.

E-mail: perfektnagradina@gmail.com

Звънни на Градинарката Анна:

тел.: 0878 214 618

КОНТАКТ

Поръчки, съвместна работа:

0878 214 618

ФИРМЕНИ ДАННИ

Перфектната Градина ЕООД, с. Владо Тричков

ЕИК: 206 530 819

Тел. 0878 214 618

0
Няма добавени продукти.